پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ شهریور ۱۳۸۹، ۱۵:۳۷

کارت پستال های استاد شهریار توسط حوزه هنری منتشر شد

کارت پستال های استاد شهریار توسط حوزه هنری منتشر شد

تبریز - خبرگزاری مهر: همزمان با بزرگداشت روز ملی شعر و ادب فارسی و استاد شهریار، مجموعه عکس های استاد شهریار در قالب کارت پستال توسط حوزه هنری آذربایجان شرقی چاپ و منتشر شد.

حسن نجفی رئیس حوزه هنری آذربایجان شرقی در این خصوص به خبرنگار مهر گفت: گرامیداشت استاد محمد حسین شهریار تجلیل از بزرگ مردانی است که نیک به وظیفه تاریخی خود عمل نمودند و با همه وجود و با کمال خلوص در خدمت آرمان های دینی و میهنی خویش بر آمدند.

وی با اشاره به "روز ملی شعر و ادب فارسی" اظهار داشت: این مرکز به عنوان یک نهاد فرهنگی در سالروز گرامیداشت این "بلبل دستان سرای غزل فارسی" و سراینده شاهکار جاودانه "حیدربابایه سلام" بر خود وظیفه می داند تا با چاپ این مجموعه از مقام شامخ این هنرمند جاوید تجلیل کند.

نجفی در ادامه گفت: مجموعه کارت پستال های استاد شهریار توسط عکاس فقید تبریزی، استاد علی صادق نخجوانی (1386- 1312 تبریز) تهیه شده بود که بخش هائی از آن در مراسم یکصدمین سالگرد تولد استاد شهریار چاپ و منتشر گردید.

به گفته رئیس حوره هنری آذربایجان شرقی، کارت پستال های استاد شهریار مشتمل بر 12 قطعه عکس 13*9 بر روی کاغذ گلاسه نفیس در تیراژ 1500 نسخه به همراه پوستر ویژه با شعری از ایشان در مورد دفاع مقدس به مناسبت گرامیداشت "سی امین سالگرد هفته دفاع مقدس" انتشار و همزمان با برگزاری مراسم بزرگداشت توزیع می شود.

وی یادآور شد: تصویرسازی بند بند شاهکار جاودانه استاد شهریار "حیدر بابایه سلام" نیز توسط هنرمندان تصویرگر حوزه هنری آذربایجان شرقیو کتاب و تحریر استاد میر حسین زنوزی در قالب کتابی نفیس در حال آماده سازی است.

کد خبر 1153605

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha